Klik hier voor de webversie

Met Stek in gesprek

Vindt u het leuk om met een medewerker van Stek in gesprek te gaan? Dat kan!


Wilt u praten over woonervaringen, wat u van ons verwacht of gewoon een gezellig praatje? We komen graag op de koffie of de thee en nemen wat lekkers mee.

Meld u aan via deze link. Bellen kan ook: 0252-430 500.


Heeft u vragen over reparaties of technische problemen aan uw woning? Wacht daar niet mee! Neem direct contact met ons op via https://www.stek-wonen.nl/Contact of bel 0252-430 500

Natuurschilderingen

Wat doe je als er in jouw complex door een renovatie op iedere verdieping niet gebruikte liftschachtdeuren achterblijven? De Bewonerscommissie van de Kooiflats in Sassenheim en Stek bedachten samen een mooie oplossing. De bewoners wilden graag kunst. Stek vond Joost Zwanenburg, graffiti- en street-art kunstenaar van VijfB.


Alle 28 liftschachtdeuren worden beschilderd in verschillende natuurthema's. Heel veel mooie vogels en daarnaast maakt Joost strandschilderingen op een aantal deuren.

We zijn overgegaan op een nieuw systeem voor de verzending van onze nieuwsbrief. Hierdoor kan het zijn dat u deze nieuwsbrief ook ontvangt als u zich eerder heeft afgemeld. Wij verzoeken u zich opnieuw af te melden via de link onderaan dit bericht. Onze excuses voor het ongemak!

www.stekwonen.nl

Bel ons op 0252 430 500


Wij zijn aanwezig van maandag tot en met donderdag van

8.30 tot 16.30 uur en op vrijdagochtend van 8.30 tot 12.00 uur.

Wilt u liever geen berichten van Woonstichting Stek ontvangen, klik dan hier om u af te melden.